Δραστηριότητες

Πεζοπορία, ποδηλασία ή/και οδήγηση στο βουνό
Ένα από τα πιο όμορφα βουνά των Γρεβενών, ο Όρλιακας, βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το ξενοδοχείο μας. Μπορείτε να περπατήσετε στα μονοπάτια του, ή ακόμη και να οδηγήσετε μέχρι μία από τις κορυφές του! Επίσης, σε λιγότερη από μισή ώρα μπορείτε να βρεθείτε στα ειδυλλιακά τοπία της Βάλια Κάλντα, μια περιοχή μοναδικής ομορφιάς!

Ορειβασία
Αν η ορειβασία είναι το χόμπι σας, στην περιοχή γύρω από τον Ζιάκα και το Σπήλαιο Γρεβενών θα έχετε πολλές ευκαιρίες και εναλλακτικές για να το απολαύσετε! 

Rafting - Kayak
Ο Βενέτικος και ο Αλιάκμονας στα Γρεβενά είναι ανάμεσα στους πιο αγαπημένους ποταμούς για τους φίλους του ράφτινγκ και του καγιάκ. Μπορείτε να απολαύσετε τις δραστηριότητες αυτές μέσω οργανωμένων γραφείων που υπάρχουν στην περιοχή.

Σκι - snowboard
Η υπέροχη Βασιλίτσα Γρεβενών απέχει μόλις μισή ώρα από το ξενοδοχείο μας! Στις πλαγιές της θα ευχαριστηθείτε το χιόνι και τα μαγευτικά χειμωνιάτικα τοπία της διαδρομής!

Περιήγηση στα πέτρινα γεφύρια
Το πέτρινο γεφύρι του Ζιάκα θα σας "υποδεχθεί" πρώτο, καθώς θα το συναντήσετε δίπλα στο δρόμο ελάχιστα χιλιόμετρα πριν το ξενοδοχείο μας. Αλλά και τριγύρω θα μπορέσετε να επισκεφθείτε αρκετά παλιά πέτρινα γεφύρια, μεταξύ των οποίων και το μοναδικό γεφύρι της Πορτίτσας μπροστά από το ομώνυμο φαράγγι, στο Σπήλαιο Γρεβενών!